صفحه اصلی::

..
دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: ششمین همایش ملی توربین گاز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۱۲ |

بسم الله الرحمن الرحیم

به یاری خداوند ششمین همایش ملی توربین گاز در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 17 و 18 ام بهمن ماه سال جاری در دانشگاه علم وصنعت ایران برگزار خواهد گردید.

برگزاری موفق پنج همایش قبلی در این دانشگاه فرصت های مناسبی را فراهم ساخت تا دانشمندان و محققان صنعت توربین گاز آخرین دستاوردهای علمی خود را به اطلاع سایر پژوهشگران و صنعتگران رسانده و از توانمندی ها و نقطه نظرات یک دیگر آگاهی یابند. یقینا این دستاوردهای باارزش در اعتلا و ارتقای هر چه بیشتر این صنعت بزرگ و استراتژیک در کشور عزیزمان سهم به سزائی را داشته و خواهد داشت.

دفعات مشاهده: 837 بار   |   دفعات چاپ: 70 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 3760